Vælg en side

EuroJoe “Tactical” Halsbånd med hang

249,00kr.269,00kr.

Specifikationer

Super lækkert og bredt halsbånd. Halsbåndet kan indstilles via velco og er derfor enormt nyttigt hvis man han en hund i voksne alderen. Dette lækre brede halsbånd fås med kobra lukning hvilket er et af de sikreste lukkespænder på market. Bredten på halsbåndet er med til at beskytte hundens hals hvis den trækker.Halsbåndet fås med og unden håndtag og i et utal af farver her på hjmmesiden.

Str bredde Længde
XS 25 mm 26-33 cm
S 38 mm 30-37 cm
M 38 mm 27-43 cm
L 38 mm 26-52 cm
XL 38 mm 25-53 cm
XXL 38 mm 44-61 cm
3XL 50 mm 50-73 cm

 

Yderligere information

Str

S, M, L, XL, XXL

Farve

Rød, Neon grøn, Sort, Army grøn, Orange, Neon gul, Sand, Lyserød, Lilla, Blå

2 anmeldelser af EuroJoe “Tactical” Halsbånd med hang

  1. katja kjøller andersen

    vi har herhjemme fra dag 1 af brugt Eurojoe både til halsbånd og sele, vi bruger Xl som har passet fra 2 mdrs alderen og kan nu følge hende helt til voksen hund. en lækker holdbar kvalitet til både badning, strandsand og skovens mudder. jeg vasker dem herhjemme på 20 grader med sæbe i vaskemaskinen og så det dejlig ren igen.

  2. Michael

    Super lækkert halsbånd, der nemt justeres helt perfekt med Velcro. Halsbåndet, som vi anvender både hjemme og til træning, har en dejlig enkel lås og stor ring til at sætte linen fast. Halsbåndets håndtag gør, at du let og enkelt, har et godt greb i hunden, idet tilfælde at du ønsker at have hunden helt tæt på dig. Halsbåndets materiale gør, at du i det dagligt nemt kan rengøre det.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *