Vælg en side

Dame Second Element Vinterjakke Black

2.495,00kr.

Specifikationer

Opdag vores Second Element Vinterjakke – Den Ultimative Vinterkammerat! 🌟

Når kulden bider, og vinterens udfordringer står for døren, er det afgørende at have den rette beskyttelse.

Vores Second Element Vinterjakke er skabt med omhu og præcision for at imødekomme alle dine behov i den kolde årstid. Med en kombination af stil, funktion og kvalitet er denne jakke et uundværligt valg for den moderne eventyrer. Samtidig er den også perfekt til den kræsne hundefører med jakkens rene look og funktionalitet. Den er multifunktionel og kan bruges ved næsten alle lejligheder.

 • 100% Vind- og Vandafvisende: Uanset om det er en snefyldt dag eller en kold og blæsende aften beskytter vores vinterjakke dig mod de barskeste elementer. Takket være en specialdesignet vand- og vind afvisende membran og overflade behandling med BIONIC-FINISH®ECO.
 • Optimal Temperaturregulering: Vi forstĂĄr, at komfort er nøglen. Derfor har vi indarbejdet lynlĂĄse til udluftning under armene, sĂĄ du kan tilpasse din temperatur og undgĂĄ at overophede, nĂĄr aktivitetsniveauet stiger.
 • Robuste YKK LynlĂĄse: Kvalitet er afgørende. Derfor bruger vi kun originale YKK lynlĂĄse i vores alle vores jakker.
 • Smart Opbevaring: Med en stor baglomme, der kan fordoble sin størrelse, fĂĄr du masser af opbevaringsplads til dine nødvendigheder, hvad end det er legetøj eller apporter til hunden eller andre redskaber i naturen, sĂĄ er der plads til det meste i denne store lomme.
 • Komplet Beskyttelse: Vores vinterjakke har en aftagelig hætte og ekstra fleece- og skumforing ved nakken og halsen. Dette giver dig den ultimative beskyttelse og komfort i vinterkulden.

Med Second Element Vinterjakke er du klar til at omfavne vinteren med stil og selvtillid. Denne fantastiske jakke er ikke kun en investering i mode, men ogsĂĄ i komfort og holdbarhed.

Gør dig klar til at erobre vinteren i Second Element Vinterjakke – din pålidelige partner i kulden! Bestil din jakke i dag og vær klar til eventyr.

OBS: Der følger en original Dogsome klikker med til alle jakker.

 

Denne Lækre Second element vinterjakke er ikke kun praktisk, varm og funktionel, men den ser også fantastisk ud. Med dens trendy og afslappede og samtidige stilrent elegante design er den nem at kombinere med både jeans og tights for et afslappet look eller med outdoor bukser til en tur i naturen eller træningsbanen, eller endda som en pæn og nobel jakke når du skal være fin og og en tur i byen. Den er med andre ord multifunktionel.

Pasform: Regulær, (men kan tilpasses med bælte og ind-spænding indvendig i livet og nederst i jakken).

Findes til Damer i Ocean Blue, Oliven og Sort fra XS til 2XL

 • Der er justerbar og aftagelig bælte pĂĄ denne dame jakke.
 • Der er justerbarbar og aftagelig hætte pĂĄ denne dame jakke
 • Med Jakken medfølgere en klikker til højre armlomme
 • Alle lynlĂĄse i jakke er originale YKK
 • Med Rustfrie sterling-stĂĄl knapper
 • Bionic-Finish® Eco imprægnering uden indhold af fluorstoffer (PFOS/PFAS)

Vaskeanvisning 40 gr. (vaskes uden enzymer og skyllemiddel).

 • 65% Polyester
 • 35% Bomuld

Indeholder ikke-tekstildele af animalsk oprindelse

Indeholder ikke fluor

 

Yderligere information

Størrelse

XS, S, M, L, XL, 2XL

1 anmeldelse af Dame Second Element Vinterjakke Black

 1. katja kjøller andersen

  Jeg er vild med min vinterjakke den er praktisk og moderigtig samtidig, og med en masse lommer og rum på ryggen til legetøj og dejlige store lommer foran er man godt dækket ind. og den holder varmen i kun t-shirt kan jeg for det meste klare mig selv på rigtig kolde dage

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *